Hírek, bejegyzések
Interjú Debórával

Talán az első lépés ezt elolvasni...

Kedves Látogatónk, a 2003.-ban Debórával készült interjú szövegének olvasása átfogó képet ad a Manduria-i Mária jelenések 10 évéről.

A Szűzanya születésnapja

Megtudtuk a pontos dátumot.

A kiemelt katolikus főünnepek egyike Kisboldogasszony ünnepe, szeptember 8.-án. De...

Köszöntjük kedves Olvasóinkat

Kedves Olvasónk!

 

Nagyon nagy öröm számomra, hogy a Manduria-i Mária jelenések és Jézus belső beszélgetései Debórával immár mindenki számára elérhető közelségbe került.

FONTOS IDŐPONTOK

 

AZ IMÁDSÁG ÉS AZ ENGESZTELÉS NAPJAI

 

Péntek és szombat: imádságos virrasztás.

 

A hónap első péntekje: Mária Via Dolorosája, térden csúszva a templomig (1997. május 17.): „Itt haladt végig Szent Lábam, és ezért a kiváltságért megígérem neked: a legrosszabb bűnösök is meg fognak térni, számtalan Felszentelt újra rá fog bukkanni az ösvényre, a betegek a Kegyelem forrását fogják találni ezen az úton, elfoga­dom mindazt, amit a rokonok ajánlanak fel nekem a legsúlyosabb esetekért. Sokan fognak személyesen látni Engem, Én pedig vigaszt nyújtok nekik fájdalmuk­ban...”

 

Minden hónap 22.-e: engesztelő virrasztás

 

Minden hónap 23.-a: Szűz Mária megjelenése Debórának a Celeste Verdurában, a „Szent Getszemáni kertben”.

 

Minden hónap 24.-e: Hálaadó virrasztás

 

Május 23.-a: Az Eukarisztia Szent Szüze, az Örök Kenet Szent Olajának Forrása, az Áldott Olajfa Anyja tiszteleté­nek napja

 

„Azt kívánom, hogy minden május 23-án szenteljétek nekem a napot, melyet azzal a címmel ajánljatok fel, mellyel megmutatkoztam: az Áldott Olajfa Királynője, az Örök Kenet Szent Olajának Forrása, az Eukarisztia Szüze” (1997. május 23-i üzenet)

 

Október 23.-a: Az Eukarisztia Univerzális Engesztelésének Napja